Šalottsibula pealsed on kulinaarias väga nõutud ja kiidetud. Peale korjamist puhastatakse pealsed hoolikalt ja eemaldatakse šalott. Kuna roheline sibul on väga õrn ega taha muljumist, siis parima kvaliteedi säilitamiseks kasutame hakkimisel vana head käsitöömeetodit – nuga ja lõikelauda.

Toode on sahvris kiirkülmutatud kujul. Külmutamiseks kasutame spetsiaalseid kiirkülmutusseadmeid, et säilitada toote struktuur, lõhn ja maitse. -40°C ja tugev tuul meie masinates tagab just selle.

Tarnime kaupa Tallinna ja Tartu piirkondadesse. Külmkuller toimetab tellitud tooted Sinu poolt sisestatud aadressile neljapäeviti (tellimus peab olema kinnitatud hiljemalt kolmapäeval kella 07.00ks ). Juhime tähelepanu, et kui tellimus on esitatud hiljem, jõuab kaup kohale järgmise nädala neljapäevaks.

Üle 39.90€ tellimuste puhul on kohaletoimetamine tasuta, väiksemate tellimuste puhul lisandub transporditasu 7.00€.

Täpsemate ostutingimustega saab tutvuda siin

Jälgi meid ka Facebookis